Fizetési és lemondási feltételek

Foglalás garantálása:

Foglalás esetén kéri szállodánk annak garantálását az alábbi két mód valamelyikén:Szolgáltatások lemondása:

Egyéni megrendelések esetében az érkezés előtti 5. napig díjmentesen lemondható a megrendelt szolgáltatás. Kiemelt időszakok, illetve egyedi csomagok esetében a lemondási feltételek ettől eltérhetnek.
Egy foglaláson belüli tíz szoba feletti megrendelés esetén a lemondási határidő 21 nap. A lemondásnak a megjelölt időpontig a szállodához meg kell érkeznie.

Termek bérlésének lemondási határideje 21 nap.

A megrendelt étkezések módosítása vagy lemondása kötbérfizetési kötelezettség nélkül a szolgáltatás igénybevételét megelőző 24. óráig lehetséges. Ennek megállapítására a következő étkezési időpontokat vesszük figyelembe: ebéd esetén 11.00 óra, vacsora esetén 17.00 óra, a rendelt szolgáltatás időpontjától függetlenül.Lemondási díj:

5 napon belül, de az érkezés előtti 2. napig történő lemondás esetén a megrendelő 1 napi szobaárat, csomag rendelése esetén 1 napra jutó csomagárat köteles lemondási díj címén fizetni.

Az érkezést megelőző 2. napon belüli lemondás, illetve „no show” esetén a megrendelő a foglalás teljes költségét köteles lemondási díj címén fizetni.

Termek bérlésének 21 napon belüli lemondása esetén a lemondási díj a terem 1 napi bérleti díjának megfelelő összeg.
Étkezések 24 órán belül történt módosítása, lemondása vagy a lemondás elmaradása esetén a megrendelő a lemondott étkezések ital nélküli árának 100%-át köteles megfizetni.Közvetítői jutalék:

Kastélyszállodánk utazási irodák, rendezvényszervezők részére 10% jutalékot biztosít az előre megrendelt szolgáltatások, csomagok áraiból. Utazási irodák esetében a megrendelt szolgáltatások jutalékkal csökkentett ellenértékét a Vendég megérkezése előtt kérjük átutalni, illetve a jutalékról szóló számlát ezzel egy időben megküldeni szállodánknak (pénzügyi teljesítést nem igényel megjegyzéssel!). A beérkezett összegről szállodánk előlegszámlát állít ki, majd a Vendég elutazását követően megküldi a végszámlát is, mely már csak a jutalék összegét tartalmazza, s pénzügyi rendezést nem igényel.